Alle niveaus vmbo, mavo en opstap naar havo

Dicht bij huis bieden wij drie verschillende brugklassen: praktisch vmbo, mavo-groeiklas en havo-groeiklas. Alle leerlingen met een advies voor vmbo (alle niveaus), mavo en mavo/havo zijn welkom op onze school. 

Jij leert en begrijpt dingen het best als je het doet. Leren door te doen: dat doen we bij álle lessen en op alle niveaus. Bij Nederlands maak je een vlog over een boek en bij wiskunde bouw je op het schoolplein grote ruimtefiguren. Ons onderwijs is praktisch, gevarieerd en we betrekken alle zintuigen erbij. Samen zoeken we steeds naar nieuwe manieren die jou helpen om te leren. Kijk, écht het Van Haestrecht College!

  Lees meer  

Haestrechtcollege

En wie ben jij? 

We ontmoeten je graag. Wil je écht weten of het Van Haestrecht College bij jou past? We vertellen je graag meer! 

Amélie Peeters (17), oud-leerling van het Van Haestrecht College: “Toen ik binnenstapte bij het Van Haestrecht College voelde ik me meteen thuis. Als ik terugkijk dan had ik geen betere plek kunnen hebben. Op het Van Haestrecht College passen leraren zich aan jou aan, zodat jij het snapt. Ik heb veel geleerd over mezelf en heb zelfvertrouwen gekregen, waardoor ik me nu in het mbo staande kan houden.” Amélie volgt een opleiding om in de kinderopvang te gaan werken.

Volg ons op instagram!

Agenda

April 2024
01/04
Tweede Paasdag
01/04
Tweede Paasdag
02/04
03/04
Ouderavond
05/04
Herkansingen klas 3 + 4
11/04
Leerlingenraad
15/04
17/04
CSPE GL

Belangrijke data uitgelicht

April 2024 - Juli 2024
11/06
Introductiemiddag en ouderavond nieuwe brugklassers