Wat leuk dat je voor onze school gekozen hebt! Hieronder kun je lezen hoe je je kunt aanmelden voor het Van Haestrecht College.

Vanwege de huidige maatregelen rondom Covid-19 gaat het aanmelden wat anders dan dat je misschien gewend bent. Op onze homepagina vind je de digitale versie van het aanmeldformulier. Vul dit formulier in na het adviesgesprek op de basisschool en neem er rustig de tijd voor.

Vanaf 15 maart nemen wij contact op om een afspraak te maken om de aanmelding door te spreken en kennis te maken. Dat kan telefonisch of via Teams. We spreken dan ook door welke gegevens we nodig hebben om de aanmelding compleet te maken. We hebben het advies van de basisschool nodig, willen graag je BSN-nummer controleren en bijvoorbeeld onderzoeksgegevens of een dyslexieverklaring.

Het aanmeldformulier blijft tot en met dinsdag 23 maart 2021 op de site beschikbaar. Lukt het niet om het formulier digitaal in te vullen? We kunnen het formulier ook op papier toesturen. Mail hiervoor naar info@vanhaestrechtcollege.nl of bel naar 0416-272683.

Op woensdag 19 mei 2021 worden de brieven waarin jouw plaatsing in klas 1 voor volgend jaar bevestigd wordt, verstuurd. De introductiemiddag waarop je kennis maakt met jouw klasgenoten en mentor is op dinsdag 22 juni 2021.

Mocht je extra informatie over de aanmelding willen of zijn er nog vragen? Neem dan contact op met Susan van Pinxteren, adjunct-directeur (s.vanpinxteren@vanhaestrechtcollege.nl)